Kas fotosessioonile tulles on vaja teha professionaalne meik ja soeng?

Jah ja ei, see on igaühe oma otsustada. Iga inimene on unikaalne ja see, mis teeb meid eriliseks, peab säilima ka pildil. Kui inimene igapäevaelus näiteks üldse meiki ei kanna, siis ülijõuline fotomeik võib jääda väga võõras. Samuti on seda ebamugavust tihti ka läbi pildi hiljem võimalik tajuda. Küll aga on meik ja soeng põnev lisavõimalus kvaliteetse tulemuse saavutamiseks.

Hea foto saladus on lisaks heale koostööle, võimekale fotograafile ja tehnikale ka väline „garneering“, mida eriti hästi oskavad kogenud meikarid, juuksurid ja stilistid. Välimus on inimese visiitkaart ning sageli on naiste jaoks meik enesekindluse tagalaks. Samuti aitab hea fotomeik kaasa hilisemal järeltöötlusel, sest see ühtlustab nahatooni ning naha kumerusi, samuti katab ära nahal olevad pigmendilaigud ja muud ebaelastsed kohad nagu vanad armid jms…

Seega kokkuvõtvalt – lähtu sellest, kuidas Sul on endal kõige mugavam. Tihti aga hea ja professionaalne fotomeik teeb ilusa inimese veel kaunimaks ning annab juurde enesekindlust! Pilt olgu mälestus, mida soovid ikka ja jälle uhkusega vaadata ning teistelegi näidata. 😊

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: